10 maj Underbara vår

Vilken magisk vårdag det blev idag. Tack för att vi har varit lediga! Det har varit en sådan himla bra dag. Lagom av allt. Enda minuset var att vi inte hann iväg på ett kalas då tiden helt enkelt sprang ifrån oss. Så istället för smörgåstårta så fick det bli en sibyllaburgare till middag.

Vi började dagen med att tömma altanen och städa den. Sedan rullade vi ut vår nya matta där ute. Vi har ett klickgolv där som den förra ägaren la in, men det har varit så fruktansvärt opraktiskt. Svinkallt när solen inte varit framme och skållhett när solen varit framme. Dvs inte alls behagligt någonsin. Så nu fick det bli en enkel heltäckningsmatta där ute. Mattan måste ligga till sig några dagar innan vi beskär till den, men vi invigde vårt nya golv (och möblering) lite smått på eftermiddagen med kaffebesök av grannarna.

Förutom mattläggning, städning och fikabesök så har vi också hunnit med en lång löprunda och omplantering av gurkorna. Ni får själva gissa vem av oss som gjorde vad. Haha. Grannen har även varit snäll och lagat vår dörr till hundgården då gångjärnet gick av förra veckan.

Även fast kvällen börjar bli sen så skiner solen för fullt och jag ska passa på att gå ut och rensa lite i pallkragarna. En får ju passa på att vara uppe sent när en är ledig även imorgon!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar