14 maj Långhelg

Den här långhelgen kändes nästan som en hel semester. På lördag var jag helt säker på att det var jobb dagen därpå, men icke. Ännu en ledig dag tillsammans och dessutom med kanonväder. Så himla härligt. Det har verkligen varit sommarvärme i helgen och den här veckan verkar inte bli sämre. Synd bara att en jobbar veckan ut nu.

Helgen har varit mycket produktiv i alla fall. Vi har hunnit med inköp till altanen, mattläggning, kompisbesök x4, Öviksmässan, flytt av lekstuga, borttagning av buskar och uppdragning av några staketstolpar. Huga. Ser inte fram emot resten. Är mycket nöjd hur tomten förändrades när buskarna rök och lekstugan fick sin nya plats. Nu ska den bara målas och göras i ordning så att den blir mysig. Hittills har den mest fungerat som förråd.

Sista 4 dagarna på gamla jobbet och sedan kör jag igång direkt på fredag med Landsbygdsriksdagen för mitt nya jobb. Det blir med andra ord en fullspäckad vecka, men sedan återgår livet till ett något lugnare tempo och ingen är gladare än jag. Att jobba 60-70% kommer att kännas som en halvtid eller mindre med tanke på att jag jobbat ca 140% sedan i september.

Att lägga in Harrys nya förskoleschema var en dröm och jag ser fram emot att vi får lite senare mornar och mycket tidigare eftermiddagar. Nu åker jag hemifrån strax efter 6 och Harry börjar strax före 7 (M som skjutsar på morgonen nu). Sedan hämtar jag 16, men framöver kommer jag kunna väcka Harry kl 7 och sedan hämta mellan 14-15 beroende på möten och så. Underbart för oss båda!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar