28 maj Jag har fått mitt liv tillbaka

Tiden bara springer iväg och jag önskar att jag hade tid att skriva varje dag. Men jag lever livet för fullt och känner ÄNTLIGEN att jag fått mitt liv tillbaka. Den senaste veckan har innehållit mer livskvalitet än jag skrapat ihop det senaste halvåret typ. Det får bli en bildbomb det här inlägget om jag ska få med allt.

Bilbingopremiär har det blivit. Tillsammans med en fin vän. Att jag vann högsta vinsten någonsin (för mig då) var ju inte tråkigt direkt. Det extra tillskottet fick gå direkt till mina odlingar och lite tillbehör till mitt växthus som äntligen är på väg hem.

Nya naglar har jag fått, vilket ni kan se på bilden nedan. 2,5 år sedan sist, om inte 3 år. Känns fint, men det blir nog en engångsgrej även om jag älskar dom! Katten Milou var extra mysig häromkvällen och det är sällan han somnar på en sådär.

M var på AW med jobbet i fredags och det firade jag och Harry med en korv på Sibylla. Vi spanade in bussar som är Harrys nya grej. Bland alla andra stora maskiner. Efter det åkte vi till pappamorfarn och åt middag då han var ofrivillig gräsänkling. Harry körde slut på morfarn och efter lekstunden somnade de båda ovaggade.

Morsdag och jag blev uppvaktad på bästa sätt. Frukost på säng (som blev frukost nere då jag gärna ville äta i sällskap med mina fina pojkar) och sedan en hel dag åt saker jag tycker är roligt, typ trädgårdsarbete. Fick även en dos välbehövlig egentid då grabbarna gjorde bort storhandlingen utan mig. Och som pricken över i:et fick jag middagen serverad och en badpojke i solen till efterrätt.

Idag fick jag börja jobbveckan på bästa sätt. En underbar lämning av H på förskolan. Följt av ett ännu underbarare ärende i stan (mer om det imorgon). Och när jag väl kom hem igen blev det en underbar lunchpromenad ner till sjön med min finaste fluffboll. Årets första dopp för en av oss också.

I övrigt har jag också hunnit med att få ett skrubbat knä, varit kalvvakt, vi har hälsat på svärisarna i husvagnen och jag har kört massor av trimmer. Bästa sortens vecka (bortett från fredagen som var ett kapitel i sig med okuliga bilkostnader, hund på rymmen, tandläkarbesök och ont i magen över en nära som inte mådde bra, men den dagen stryker vi nog bara ur handlingarna tror jag)! Hoppas på en lika fin vecka denna gång!

1Kommentar
  • sessan
    Publicerat kl 13:17h, 04 juni Svara

    SÅÅÅ lycklig jag blir av att läsa detta. <3 Du är så värd allt detta. Önskar att jag en dag kan få säga samma <3 <3 Underbart hus ni har, vilken utsikt. love U gumman! <3

Skriv en kommentar