29 maj Inuti min mage..

.. bankar det och står på. Inuti min mage har ett litet frö grott och i höst kan vi titulera oss tvåbarnsföräldrar. En liten lillasyster till en liten storebror. Vår lilla stora kille som nu ska få dela på vår kärlek. Säkert både uppskattat och icke uppskattat. Men i det långa loppet är jag helt övertygad om att syskon är en av de rikaste skatter en kan få.

Och vi då. Som än en gång får möjligheten att vakta ett litet liv. Ta det under våra vingar och älska det med all vår kraft. Lyckan är total och denna graviditet har jag bestämt mig för att verkligen njuta och älska det lilla livet i min mage med allt jag är kapabel till. När H låg i min mage var jag rädd, så rädd, att han skulle tas ifrån oss innan vi fick chansen att dela vårt liv med honom. En känsla jag levde med in i det sista. Den här gången vill jag inte missa lyckan och förväntningarna. Jag vill se tillbaka på den här tiden som en lycklig tid full av kärlek.

Den här gången vågar jag älska dig innan jag mött dig!

4 Kommentarer
 • Anna
  Publicerat kl 21:05h, 29 maj Svara

  Ååhhh.. Blir det en liten tös till lillasyster denna gång. Så mysigt!

 • Katharina
  Publicerat kl 10:03h, 30 maj Svara

  Vad roligt att höra (läsa)! Stort grattis till er alla och jag tror säkert att Harry kommer att bli en jättefin storebror!
  Kram

 • Jeanette
  Publicerat kl 08:42h, 03 juni Svara

  ❤❤❤

 • sessan
  Publicerat kl 13:13h, 04 juni Svara

  Harry kommer bli världens bästa storebror!!!!!! <3 <3 är så glad för er skull gumman!! Älskar dig <3 <3

Skriv en kommentar