25 jun Hemma igen

Så var vi hemma från vår lilla minisemester. Underbart att komma iväg en sväng, men lika underbart att få komma hem igen. Det ligger så mycket i ordspråket ”borta bra men hemma bäst”.

Shiro har i vanlig ordning skött sig exemplariskt. Han verkar gilla campinglivet och är väldigt obrydd över de många hundar som rör sig i området vilket är skönt.

Vädret kunde ju ha varit bättre på själva midsommarafton, men övriga helgen har det inte varit något att klaga på. Vi har umgåtts med nära och kära, ätit massor med god mat, sett fotboll och bara hängt. Välbehövligt.

Det var i alla fall underbart att komma hem till ett nystädat hem igår eftermiddag. Vi var duktiga och packade upp all packning med en gång och startade tvättmaskinen direkt. Jag pysslade om mina plantor som grannen så snällt sett efter under vår bortavistelse och imorse kunde vi skörda den första gurkan. UNDERBART!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar