06 aug Sista ledighetsveckan

Så var vi inne på den sista veckan av ledighet. Vilken sommar vi har haft. Den har varit så extrem på alla vis. På gott och ont. Aldrig har väl en semester varit så berikad med sol och värme. Tvivlar på att vi kommer att få uppleva detta igen inom de närmsta åren. Samtidigt har värmen och torkan bidragit med så mycket oro och fara i och med alla bränder och vattenbrist.

Det bästa med extremvärmen som varit är väl att en nu uppskattar kylan och det regniga vädret än mer. Igår fick vi stoppa i täcket i påslakanet igen och det var UNDERBART. Älskar att ha lite tyngd över mig när jag ska sova. Fönstren har fått fortsätta stå på vid gavel dock och jag välkomnar den svala och friska luften som följde med augustis inträde.

Ska uppdatera er mer med vad vi haft för oss på semestern och hur det gått med odlingarna senare!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar