29 Nov Senaste veckan

Förra veckan var så fullspäckad att jag var helt knäckt när fredagen kom. Det blev liksom så eftersom att vi var sjuk veckan innan och allt planerat liksom försköts. Den här veckan har jag försökt hålla ett lite lugnare tempo, men det har varit mycket fixande ändå.

I fredags fyllde min lillasyster år och då de (hon och pojkvännen) hade vägarna förbi så fick vi chansen att bjuda på lite födelsedagsfika. Det passade ju bra eftersom att M var på relaxen med grabbarna. Vi fick även besök tidigare på dagen av en fd arbetskollega till mig. Han hade med så fina presenter till barnen. Harry som inte varit så förtjust i gosedjur tidigare fick en Modo-björn och den följer med överallt sedan dess. Jag är helt chockad. Men självklart jätteglad att han äntligen hittat något att hålla fast vid. Det blir ju som en lite trygghet att ha någon att krama.

Helgen efter det var lugn. På söndagen gick jag och hunden en tur till skogs helt själva. Välbehövligt för både matte och hund. Den senare uppförde sig exemplariskt och jag är så glad. Efter en lång tid av trots och jobbiga inkallningar så känns det som att det börjar släppa. Vi fick nämligen chansen att repetera redan dagen därpå när vi åkte hem till min barndomskompis och deras nya valp. Hundarna fick busa av sig, mammorna fick dricka kaffe och barnen fick leka. Win-Win för alla inblandade!

Städat har vi gjort den här veckan med. Eller ja, mest mamman. Barnen har mest varit till ohjälp. Den stora genom att dra fram tusenfalt och den mindre genom att avbryta städandet för matpauser när man fått upp farten. Men tänk att det går ändå. Att få städat och fint alltså. Övervåningen är färdigstädad och nere är det bara tvättstugan och dammtorkning i fönstren kvar. Sedan åker adventspyntet fram!

Vi har hälsat på Ms mormor, varit på BVC och hälsat på mitt gamla jobb och mitt nya jobb den här veckan med. En sväng på stan har vi också petat in. Med andra ord ingen jättelugn vecka det här heller, men betydligt lugnare än förra. Emellan allt det andra så har vi även hunnit med några vagnpromenader när storebror varit på förskolan. Igår var vi ner till sjön och Shiro fick springa av sig på lägdorna. Skönt för honom och dag 3 av 3 som han kommer klockrent på inkallningen. Ingen är lyckligare än jag!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar