19 feb Get shit done

Den här veckan sätter oss verkligen på prov. Jag har döpt veckan till ”Get shit done” och hoppas att vi ska vara förskonade från tråkigheter när vi går in i mars.

Jag har fått ryggskott. Eller möjligen diskbråck om man ska tro sjukgymnasten. Min rygg brukar vara bråkig, men inte på den här nivån. Kan inte ens ställa in ett glas i diskmaskinen vilket resulterat i att mannen får vara hemma från jobbet för att ta hand om hela familjen.

Harry håller vi hemma från förskolan den här veckan då han ska opereras på fredag för sitt ljumskbråck. Mycket bråck i den här familjen nu. Det går både magsjuka och vattkoppor på förskolan så vi stannar hemma i hopp om att han ska få vara frisk på fredag.

Mannen har sitt första riktiga långlopp på lördag. Taskig tajming med operationen och än är han inte säker på om han ska springa. Jag försöker peppa dock. Han har kämpat så länge och målmedvetet för det här loppet så jag vill inte att något ska få komma i vägen för honom nu. Så länge operationen går bra har vi en deal att han springer. Min pappa har lovat att backa upp mig och barnen så oss ska det inte gå någon nöd på.

Bilen är fortfarande inte fixad, men jag hoppas att vi kan få det gjort den här veckan (vet dock inte när vi ska hinna). Alla delar har kommit hem och det ska förhoppningsvis inte vara något jättestort ingrepp att byta det som ska bytas. Tack och lov har vi min kära kusin till hjälp. Han är guld värd vid bilbekymmer!

Förutom allt detta har mannen lite viktiga/jobbiga jobbmöten den här veckan. Varför inte liksom. Det är klart att allt kommer på samma gång.

Men som sagt. Vi krigar på. Kämpar oss igenom den här veckan och sen så går vi mot ljusare tider! Vad mer kan gå snett nu liksom? Hoppas ni får en kanonvecka! Det kommer vi att ha, vi får ju trots allt vara tillsammans allihopa den här veckan och det är det jag älskar mest!

1Kommentar
  • Jeanette
    Publicerat kl 21:55h, 03 mars Svara

Skriv en kommentar