Om mig

Sofie Holmgren, det är alltså jag. Passerar 30-sträcket i år (2016) och är en relativt nybliven fru (18/7-2015) till min relativt gamla sambo/fästman (22/12-2007, 18/7-2009). Vi väntar vårt första barn i maj 2016 och bor tillsammans med hund och katt i en gammal byskola på landet några mil utanför Örnsköldsvik.

Min man Michael och jag!

Vår finska lapphund Shiro (Lapprikets Aurinko), 2 år.

Vår norska skogkatt Billy, 5 år.

Jag är just nu föräldraledig från mitt jobb som offert- och bygglovshandläggare på ett trähusföretag här i norr och fördriver dagarna med att umgås med föräldralediga vänner, spendera så mycket tid som möjligt utomhus samt fixa och trixa här hemma. Träna är något jag gärna gör i mån av tid och då blir det främst styrketräning på gymmet även om jag försöker variera min träning så gott det går.

Jag är ingen modebloggare, inredningsbloggare eller träningsbloggare. Jag är jag och jag bloggar om min vardag och mina tankar. Ibland hakar jag upp mig på saker som jag tycker är fel i samhället och så skriver jag ett debattinlägg för att ventilera av mig.

Jag skriver mest för min egen skull då jag alltid tyckt om att skriva. Att det sedan finns personer som intresserar sig för mitt liv och vill följa med i vår vardag tycker jag är en fin krydda på moset. Gladast blir jag självklart för alla fina kommentarer och återkopplingar jag får på mina texter. Det ger extra kraft och energi till att fortsätta med det jag gör och att ständigt försöka förbättra mig.

Eftersom att jag är en pysslig person av mig så har jag även en sidoblogg som kallas för Tant Sofie. Helt enkelt eftersom att jag pysslar med så ”tantiga” saker som virkning, stickning och scrapbooking. Jag tycker även om att göra små DIY-projekt till hemmet och även om det mesta jag gör endast hamnar på min pysselblogg så händer det ibland att något dyker upp även här. Speciellt om det är något som rör hemmet.

Jag finns även på Instagram om man vill följa mig där, @sofie.holmgren och @tantsofies är det ni ska söka på då.