Om mig

Sofie Holmgren, det är alltså jag. Har passerat 30 och är en relativt nybliven fru (18/7-2015) till min relativt gamla sambo/fästman (22/12-2007, 18/7-2009). Vi fick vårt första barn 1/6-2016 och bor tillsammans med hund och katt(er) i en gammal byskola på landet några mil utanför Örnsköldsvik.

Min man Michael och jag!

Vår finska lapphund Shiro (Lapprikets Aurinko), 3 år.

Vår norska skogkatt Billy, 6 år.

Jag jobbar som offert- och bygglovshandläggare på ett trähusföretag här i norr och fördriver fritiden med att umgås med vänner, spendera så mycket tid som möjligt utomhus samt fixa och trixa här hemma. Träna är något jag gärna gör i mån av tid och då blir det främst styrketräning på gymmet även om jag försöker variera min träning så gott det går.

Jag är ingen modebloggare, inredningsbloggare eller träningsbloggare. Jag är jag och jag bloggar om min vardag och mina tankar. Ibland hakar jag upp mig på saker som jag tycker är fel i samhället och så skriver jag ett debattinlägg för att ventilera av mig.

Jag skriver mest för min egen skull då jag alltid tyckt om att skriva. Att det sedan finns personer som intresserar sig för mitt liv och vill följa med i vår vardag tycker jag är en fin krydda på moset. Gladast blir jag självklart för alla fina kommentarer och återkopplingar jag får på mina texter. Det ger extra kraft och energi till att fortsätta med det jag gör och att ständigt försöka förbättra mig.

Eftersom att jag är en pysslig person av mig så har jag även en Instagram som kallas för TantSofieTantAnna tillsammans med min kusin. Helt enkelt eftersom att vi pysslar med så ”tantiga” saker som virkning, stickning och scrapbooking. Jag tycker även om att göra små DIY-projekt till hemmet och även om det mesta jag gör endast hamnar på vår Instagram så händer det ibland att något dyker upp även här. Speciellt om det är något som rör hemmet.

Jag finns även privat på Instagram om man vill följa mig där, @sofie.holmgren är det ni ska söka på då.